Nya restriktioner 201103

Nu har även vår region fått ändrade, skärpta, restriktioner och rekommendationer, vad gäller hur vi ska bete oss, för att begränsa smittspridningen.
Självklart ska vi alla hjälpas åt med detta, vi måste vara rädda om varandra.

För oss alla gäller (som alltid):

Stanna hemma om du känner dig sjuk eller har minsta symptom.
Tvätta händerna ordentligt, använd handsprit. Sprita och torka alla redskap efter dig, är du osäker så ta innan också. Visa hänsyn och håll avstånd.

Vi tränar under eget ansvar och vi hjälper varandra. Påminn om någon glömmer att torka av, det är för allas skull.
Som sagt - var rädda om varandra!

Inställda pass från och med 4/11

Vi har bestämt att pausa vår passverksamhet några veckor framåt. Det är ett tråkigt beslut att ta men i nuläget känns det ändå som det bästa alternativet.
Från och med 4/11 så är alla pass inställda tills vidare. Vi har först och främst sagt till och med den 25/11, efter det får vi omvärdera efter hur läget och rekommendationerna ser ut.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gymmet kommer att hålla öppet som vanligt, vi har inte fått några indikationer på att det kommer krävas stängning.

Det gäller fortfarande att är man inte frisk så går man inte till gymmet. Minsta förkylningssymptom så stannar man hemma.

Vill också påminna om att man byter skor innan man går in i gymlokalen, vi vill inte ha in något överhuvudtaget utifrån eller hur?

Sköt om er, träna om ni är friska, ni är välkomna!

Tack vare att ni alla är så skötsamma med att torka av och sprita så fungerar det bra. Bästa medlemmarna, helt enkelt!